Home » Programma’s

Fiesta España is geschikt voor vele gelegenheden zoals exposities, verjaardagen, kinderfeesten, jubilea, fancy fairs, vereniging-, personeel-, bedrijfs- en andere feesten.

Zij hebben een aangepaste show speciaal voor kerst (met Spaanse kerstliederen) en St.Nicolaasfeesten.

Flamencoshow

Kort of avondvullend, mogelijk op al uw feesten en evenementen. Eventueel gecombineerd met een korte workshop castagnetten en Spaanse dans, lezing en/of film over Spanje met zijn feesten etc.

Kinderfeesten

Een Spaanse dans leren op een kinderfeest. Met een koffer vol kleding voor jongens en meisjes en attributen zoals waaiers, mantons (omslagdoeken) en castagnetten start de danseres haar programma.

Het programma kan uitgebreid worden met knutselen. Er worden muziekinstrumenten gemaakt die gebruikt worden bij het dansen. De kinderen leren een Spaans liedje dat ze kunnen gaan zingen voor de jarige. Ook is er een spel die alles heeft te maken met Spanje.

Spaanse avond op de camping

Een Spaanse dag op uw camping? Met een workshop dans zowel voor de kinderen als voor de volwassenen. Na het leren van een dans mag iedereen in de koffer kleding uitzoeken met daarbij waaiers, rozen en mantons en voor de jongens/heren hoeden.

Na deze workshop kunt u de dag afsluiten met een Spaanse avond met tapas en een optreden van de kinderen en/of Grupo Fiesta España.

Ook een kleine workshop voor het publiek is mogelijk.

Programma voor verenigingen

Fiesta España voor een feestelijke afsluiting van het seizoen en/of workshops.

Workshops:

U kunt ons uitnodigen voor een uurtje les in palmas ( klappen in ritme) en dans.
Eventueel met een feestelijk tintje middels een optreden van Fiesta España.

Voor kleine groepen is kleding beschikbaar voor dames en heren.

Programma voor Zonnebloemverenigingen, verzorging- en verpleegtehuizen

Een flamenco show in uw thema week over Spanje? Een leuke middag/avond vulling waar de mensen kunnen kijken naar de show, korte informatie meekrijgen over alles wat met flamenco en Spanje te maken heeft en tevens worden geactiveerd om mee te klappen in het ritme.

Programma van Catalina Maria

Catalina geeft workshops dans, castagnetten aan kinderen in bijzijn van bewoners in zorgcentra. Tijdens de workshop genieten de bewoners van de muziek, de dansende kinderen en de show.

Huiskamer concert

Ook geeft Catalina “huiskamer”concerten waarbij zij zichzelf begeleid of zich laat begeleiden door de gitaristen Rene of Manuel; een programma met vrolijke en melancholieke luisterliedjes uit Spanje, begeleid door gitaar, castagnetten en cajon (percussie-instrument), met een beetje dans.
Dit zijn liederen waarbij men al gauw mee neuriet of – zingt. Het programma is zeer geschikt voor bijvoorbeeld informatieve/educatieve (muziek) bijeenkomsten, maar ook voor verjaarsfeesten(een leuk alternatief voor een cadeau).

Team Building

Er is een speciaal programma voor teambuilding. Met een workshop palmas, zang, bodypercussie en nog meer. Plezier staat voorop.